مقایسه ظروف پخت و پز مسی با دیگر ظروف پخت و پز

مقایسه ظروف پخت و پز مسی با سایر ظروف تفلون و پیرکس

تفاوت ظروف مسی با دیگر ظروف پخت و پز

 

نوع ظروف پخت و پز خود را تغییر دهید تا سرطان نگیرید. یکی از مهم ترین عامل های ایجاد سرطان را می توان استفاده کردن از ظروف نامناسب در پخت و پز دانست. شاید با خود بگویید ظروف پخت پز چه ارتباطی با سرطان دارند؟

این سوال مهمی است که باید هر آشپزی از خود بپرسد.

آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که غذا هایمان در چه نوع ظروفی درست می کنیم؟

جنس های مختلفی برای این ظروف تا به الان در نظر گرفته شده است تا نچسب، نسوز، بادوام، زیبا، جذاب و سبک باشند. این ها ویژگی های مهمی هستند، ولی برای ساخت ظروف پخت و پز باید در مرحله اول، از نظر حفظ  سلامتی مصرف کننده ، بررسی شوند.

این موضوع در کشور های مدرن حائز اهمیت است که ظرف ساخته شده برای پخت و پز از نظر سلامتی افراد یک خانواده که متشکل از کودکان تا سالمندان و انواع بیماران هستند، بدون ضرر است یا خیر.

 

ولی این نظارت ها در کشورهای مدرن صورت می گیرد و نه در ایران. شاید در تبلیغات ظروف به دروغ به شما بگویند که از نظر سلامتی کاملا امن هستند. ولی شما از کجا متوجه می شوید که این موضوع واقعیت دارد. شاید برای تاثیر این ظروف بر سلامتی لازم باشد به گذشته برگردیم. ۱۰ الی ۱۵ سال پیش همه خانواده ها در ایران از ظروف مسی استفاده می کردند. ولی بعد از مدتی تمام این ظروف را کنار گذاشتند و به سوی ظروف های مدرن مثل ظرف های استیل، سرامیکی، چدن و غیره رفتند. زیبایی آن ها واقعا چشم گیر است ولی آیا سلامتی برای شما مهم است یا زیبایی ؟

 

 

فلز مس، یکی از فلز های مهم در جهان است که دارای قیمتی نسبتا بالا می باشد. این فلز به خاطر وزن ، فعال بودن ، رسانایی گرمایی و الکتریکی بسیار کارآمد می باشد. صادرات فلز به کشور های مدرن همراه با سود های زیادی می باشد که هر تاجری را به سمت خود جذب می کند.

مقایسه مس با ظروف تفلونی

 

1- مس با غذاهای اسیدی واکنش می‌دهد. اگر ظروف مسی با لایه‌ای از یک فلز دیگرمثل قلع یا فولاد ضدزنگ یا نیکل پوشانده شود از ورود  بیش از اندازه مس به غذا جلوگیری شده و از عوارض افزایش غلظت مس در خون (تهوع، استفراغ و اسهال) کاسته خواهد شد.

 

2- معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است، به ویژه در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است. این ماده به مرور وارد غذا می‌شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می‌دهد؛ همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت می‌کند و کم‌خونی را به همراه دارد.

 

3- ظروف مسی بعد از مدتی براقیت خود را از دست می دهند و کمی تیره تر می شوند ، این موضوع را می توانید با یک بار سفید کردن آن ها برطرف کنید که هزینه ناچیزی برای سفید کردن پرداخت خواهید کرد.

 

4- قابلمه هاي تفلون در مقايسه با قابلمه هاي مسی ،  استيل، آلومينيومي و ظروف پيرکس انتخاب هاي مطمئني محسوب نمي شوند. از سوي ديگر بعضي مردم بعد از اينکه مي بينند کف نچسب قابلمه هاي تفلون در اثر استفاده نامناسب خراب شده، با مراجعه به مراکزي اين قابلمه ها را دوباره بازسازي مي کنند اما بازسازي تفلون ايمني چنداني ندارد و قابلمه مانند روز اول نمي شود.

از اين رو توصيه مي شود بعد از ايجاد خراش هايي هر چند کوچک، از پخت غذا در قابلمه هاي تفلون خودداري کنيد چون از راه اين خراشيدگي املاح شيميايي به غذاها وارد شده و مشکلاتي ايجاد مي کنند و حتي مي توانند سرطان زا باشند.

 

 

مقایسه مس با ظروف پيرکس

1- ظروف پیرکس در دسته ظروف سالم قرار مي گيرند و استفاده از اين ظروف براي سلامتي ما خطري ندارد و هيچ گونه ماده شيميايي از راه پيرکس هاي مقاوم وارد بدن نمي شود.

 

2- غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌شود  و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی می شود .

 

3- تقریبا تمام انواع غذاها را می‌توان در ظروف پیرکس درست کرد تا جایی که مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تاثیری ندارند.

 

4- مس با غذاهای اسیدی واکنش می‌دهد. اگر ظروف مسی با لایه‌ای از یک فلز دیگرمثل قلع یا فولاد ضدزنگ یا نیکل پوشانده شود از ورود بیش از حد مس به غذا جلوگیری شده و از عوارض افزایش غلظت مس در خون (تهوع، استفراغ و اسهال) جلوگیری خواهد شد.

 

 

مقایسه مس با ظروف لعابی

1- در قابلمه های لعابی ترکيبات شيميايي وجود دارد. روکش آنها به مرور زمان از بين مي روند و لعاب وارد خوراک ها مي شود. اگر اين قابلمه ها در معرض غذاهايي با PH اسيدي يا قليايي باشند واکنش هاي شيميايي سريع تر شده و آسيب هايي را ايجاد مي کند.

2- غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌شود و  باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی می شود .

 

 

 

نتیجه گیری

برای تغییر هیچ وقت دیر نیست. از همین الان که این مقاله را می خوانید تصمیم جدی بگیرید که برای پخت و پز از ظروف مسی استفاده کنید. این ظروف با طراحی های زیبا و چشم نواز امروزه ساخته شده اند که نگرانی شما را از نظر شکل و طراحی آن ها بر طرف می کند. همیشه به فکر سلامتی خود و خانواده تان باشید و نه صرفا زیبایی های که خانواده تان را به سوی گروهی از بیماری های خطرناک هدایت می کند.

 

 

 

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش