معرفی یک روش عالی و فوری برای تمیز کردن ظروف مسی

 

برای تمیز کردن ظروف مسی در خانه چه روشی بهتر است؟

 

به طور کلی باید گفت از آنجایی که فلز مس فلزی بسیار فعال است به سرعت در اثر رطوبت هوا و یا حرارت واکنش نشان داده و اکسید می شود. ولی این تغییر رنگ دادن ها و در واقع اکسید شدن مس قابل تمیز شدن است.

از گذشته روش های خانگی و سنتی بسیاری برای تمیز کردن ظروف مسی وجود داشته و دارد که در ادامه این مطلب به معرفی تمامی روش های سنتی و صنعتی میپردازیم.

 

 

چگونه ظروف مسی اکسید شده را در منزل تمیز کنیم؟

مواد اسیدی قدرت پاک کنندگی زیادی در تمیز کردن اکسید مس دارند.موادی که در جهت تمیز کردن ظروف مسی استفاده میشوند عبارتند از:

1- سرکه و نمک

2- آبلیمو و نمک

3- لیمو ترش و نمک

4- سس گوجه فرنگی

5- رب گوجه فرنگی

6- قره قروت ترش

7- آبغوره و نمک یا تفاله غوره و نمک

به طور کلی تمامی مواد ترش و اسیدی موثرترین مواد در تمیز کردن اکسید مس محسوب میشوند.

 

 

 

بعد از تمیز کردن اکسید مس چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

  • بعد از تمیز کردن اکسید مس با هر گونه موادی بایستی بلافاصله ظرف را با آب و مایع ظرفشویی بشویید و سپس با دستمال پارچه ای نرم ظرف تان را آبگیری و خشک کتید
  • دقت کنید اگر لکه های اکسید روی ظرف تان قدیمی باشند موجب کدر شدن ظرف میشوند از این رو باید در تمیز کردن ظروف مسی حوصله بیشتری داشته باشید و بعد از تمیز شدن لکه ها جهت براق کردن آن ، از روش پالیش کردن ( همانند پالیش کاری کفش توسط دستمال نخی) باید استفاده نمایید که موجب براق شدن بدنه ظرف تان گردد.

در صورت استفاده و نگهداری صحیح از ظروف مسی نه تنها عمرشان طولانی تر میشود بلکه از شر لکه های اکسید مس هم نیز خلاص میشوید.

 

 

 

در ویدئوی آموزشی زیر ، یکی از روش های خانگی رایج برای تمیزکاری ظروف مسی معرفی شده است که قدرت و تاثیر بیشتری نسب به مواد طبیعی مانند سرکه و نمک و .... دارد.

در این روش از جلادهنده "جلاسنج" استفاده کرده ایم که از قدیم الایام برای تمیز کردن فلزات از آن استفاده میشده . این ماده باتوجه به قدرت بالای پا کنندگی قدیمی ترین لکه ها را از بین برده و جلای واقعی به ظرفتان میدهد. توصیه میکنیم حتما ویدئوی زیر را تماشا کنید...

 

 

 

 

آیا روش دائمی واسه تمیز نگه داشتن ظروف مسی هم وجود دارد؟

جواب این سوال خوشبختانه بله است!

 

چرا که امروزه با پیشرفت علم و فناوری ، ماده آنتی اکسید وارد بازار مس شده است که تمامی دردسر های تمیز کردن مس را از بین برده است.

این ماده شیمیایی بی ضرر طی یک پروسه ای بر روی ظروف مسی زده می شوند و سپس در کوره های صنعتی قرار میگیرند تا این ماده به طور دائمی روی بدنه ظرف تثبیت شود.

 

ظروف نانو شده دیگر تحت هیچ گونه شرایطی تغییر رنگ نمیدهند و اکسید نمی شوند. 

در مطالب بعدی به طور مفصل به بیان معایب و مزایای نانو مس و نحوه نگهداری آن خواهیم پرداخت.

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش